Foto: Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Han har spelat fyra raka säsonger i Örebro. Nu blir det dock ingen fortsättning i klubben och andra lag har varit och ryckt i honom. Dragkampen om 28-åringen verkar nu ha vunnits av Färjestad.

Mrmadhawk rapporterar att Daniel Viksten inte får vara kvar i Örebro efter fyra säsonger där. Intresse har inte saknats för 28-åringen som haft flera anbud att välja mellan i val av nästa klubb. Färjestad och sportchefen Peter Jakobsson ser nu ut att ha landat Viksten inför nästa säsong.

Ersättare till Lindqvist

Färjestad har redan nu räknat bort succéforwarden Michael Lindqvist som stått för 20 mål på 33 matcher den här säsongen. Det verkar bli NHL redan nästa säsong för honom vilket gör att man sökt efter en ersättare. I Viksten har man hittat den spelaren.

Målfarlig forward

Han har varit och är en målfarlig spelare som vet var målet är beläget. Den här säsongen blev det 11 mål och 11 assist i ett Örebro som inte nådde sin tänkta potential.

Viksten själv är förtegen när Mrmadhawk ställer frågan om det blir Färjestad nästa säsong.

– Någonstans ska jag spela nästa säsong. Men ingenting är klart, säger Viksten till Johan Svensson.

På 175 matcher i SHL för Örebro har Viksten noterats för 101 poäng, varav 49 mål. Nu ser det ut som att han kommer att göra målen för Färjestad framöver istället alltså.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer