Rögles sjukgymnast om Cehlin: ”Vi följer hjärntrappan”

Patrick Cehlin ådrog sig igår en skada i samband med matchen mot Luleå och det visade sig vara en hjärnskakning. Nu blir landslagsforwarden borta från spel ett tag framöver.
– Det vi kan säga är att han blir borta minst en vecka. Vi följer hjärntrappan och den tar ju 6 dagar från den dagen man är symptomfri, säger Rögles fysioterapeut, Marcus Pettersson till Hockeybladet.nu

I samband med gårdagens match Rögle – Luleå ådrog sig Rögles stjärnforward Patrick Cehlin en hjärnskakning efter att ha kolliderat med en annan Rögle-spelare i samband med reduceringsmålet 2-4. Nu meddelar klubben att han blir borta minst en vecka.
– Jag träffade honom idag, och han har ju symptom fortfarande. Minst 6 dagar från imorgon till och börja med. Vi följer hjärntrappan och den tar 6 dagar från den dagen man är symptomfri, berättar Rögles fysioterapeut, Markus Pettersson för Hockeybladet.nu

Rögles skadeläge ser allt tuffare ut. Almen Bibic ska opereras för sin knäskada och kommer vara borta minst tre till fyra veckor medans forwarden Matt Fraser just nu rehabiliterar hemma i USA hos experter. Lägg därtill att Viktor Lindgren är långtidsskadad och nu mer Patrick Cehlin som ådrog sig en hjärnskakning igår kväll. Dessutom kör Timothy Liljegren, som nyss kommit tillbaka ifrån körtelfeber, med J20 ett tag framöver.

Men Rögle kan snart få tillbaka två av sina skadade spelare. Taylor Matson, som uttalade sig om sin skada till Hockeybladet.nu igår är snart tillbaka och forwarden David Åslin är igång och tränar med laget igen.

I förrgår bekräftade sportchefen Anders ”Masken” Carlsson för HD.se att man letar förstärkning.
– Vi håller på att titta på att ta in något nu. Beskedet kom i dag, så vi har inte hunnit så långt, sade Carlsson då.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN