Rögles målvaktsbesättning spikad

Igår förlängde man kontraktet med Ville Kolppanen med ett år. Idag meddelade klubben i ett pressmeddelande att ännu en målvakt återvänder till klubben för spel nästa år. Därmed är målvaktsbesättningen spikad.

Rögle BK förlängde igår med Ville Kolppanen. Och idag meddelar klubben i ett pressmeddelande att även Justin Pogge återvänder till klubben kommande säsong. Klubben har sedan tidigare Emil Kruse och därmed är målvaktsbesättningen spikad.

– Det känns skönt att det är klart. Jag stortrivdes i klubben och ser redan fram emot att komma tillbaka nästa säsong. Vi startade något bra förra säsongen och det ska bli intressant att se vad vi kan åstadkomma i vinter, säger Justin Pogge till Rögles hemsida.

Chris Abbott glad över förlängningarna

Sportchefen i Rögle Chris Abbott är nöjd över att ha målvaktsbesättningen klar redan nu och framförallt att det blir samma uppställning som förra säsongen.

– Vår ambition från början var att ha samma målvaktsuppställning som den gångna säsongen så det är klart det känns riktigt bra. De trivs tillsammans och sporrar varandra och de kommer att hjälpa oss att nå framgång, säger Chris och fortsätter:

– Pogge är en toppmålvakt i den här ligan som ger oss en chans att vinna varje kväll. Ville är en extremt talangfull ung målvakt som bara kommer att bli bättre och han visade vilken tävlingsmänniska han är när han kom tillbaka. Och så har vi Emil som kommer att bli en utmärkt SHL-målvakt men som just nu behöver mycket matcher.

Följ Rögles lagbygge>>>

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN