Rögle BK värvar Kanadensare

Rögle BK med bröderna Abbott i spetsen förstärker truppen med den Kanadensiska centern Stephen Perfetto som redan idag börjar träna med laget.

 

Stephen Perfetto kommer från Ontario i Kanada och representerade senast Milwaukee Admirals i AHL. Men lämnade nu vid månadsskiftet för spel i SHL och Rögle BK. Stephen gjorde tidigare succé i ECHL och Alaska Aces där han snittade ca en poäng per match. Stephen Perfetto går rakt in i träning med Rögle efter hoppat på planet i Toronto svensk tid igår.

– Det finns ingen anledning att stå över träningen. Jag är här för att spela ishockey, säger Stephen Perfetto till Rögle BK.

Hektisk tid för Chris Abbott

Rögles sportchef Chris Abbott har agerat flitigt sedan han blev sportchef för Rögle. Tidigare i veckan blev den finska backen Janne Jalasvaara som bland annat ryktats till HV71 klar för klubben. Och med Filip Karlsson på skadelistan så har sportchefen letat efter en ersättare och väljer nu att skriva på med Stephen för resten av säsongen.

– Stephen är en skridskostark center med bra spelsinne, väldigt dynamisk och hans egenskaper passar in i det sätt som vi vill spela ishockey, säger Chris Abbott om nyförvärvet. Jag har pratat med flera personer som haft med Stephen att göra och fått mycket goda vitsord. Jag ser fram emot att få se honom i Rögletröjan.

Fakta/Stephen Perfetto

Född: 1 augusti 1991 i Woodbridge, Ontario, Kanada.
Längd: 175 cm.
Vikt: 79 kg.
Position: Forward.
Skjuter: Vänster.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN