Rögle-spelaren sponsrar fansens bussresa: ”Jag känner att jag vill ge tillbaka”

Rögle-spelaren David Åslin väljer att bidra med pengar till Rögles supporterklubbs Angel Island Armys bussresa till Karlskoga på lördagen i direktkvalet till SHL. 

Rögle-forwarden David Åslin gör sin andra säsong i klubben, men redan nu har spelaren skaffat sig klubbhjärta. Under onsdagen meddelade supporterklubben Angel Island Army att David Åslin är en av spelarna som sponsrat fansens resa till BIK Karlskoga på lördag.
– AIA och Rögle har samlat in till mina böter tidigare, och nu känner jag att jag vill ge tillbaka, så att fler ska kunna åka på bortamatcherna och stötta oss, säger David Åslin i en kommentar till Hockeybladet.nu

Visat upp en lovande form

Den tidigare Leksands-forwarden har haft en tuff säsong spolierad av skador och avstängningar, på den senaste tiden har 27-åringen visat upp en lovande form och varit en av lagets bäst producerande spelare. Nu väntar kval mot Karlskoga och supporterföreningen, Angel Island Army, är glada över forwardens bidrag.
– Det är fantastiskt roligt. De pengarna samlade vi i AIA (Angel Island Army) in till hans senaste böter från avstängningen och nu valde han att lägga de pengarna på bussresan istället, eftersom han är väldigt tacksam för de pengar vi samlat in. Han vill att fler ska ha möjligheten att åka upp till Karlskoga och stötta laget, säger Jenny Karlsson, styrelseledamot i AIA.

Kval väntar under torsdagen

Kvalet startar mot BIK Karlskoga under torsdagskvällen. Matchserien spelas i bäst av sju matcher och Rögle börjar hemma i Lindab Arena.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN