Rögle plockar hem talangen efter ny skada

Rögles sjukstuga växer, nu tvingas även Ludvig Rensfeldt kasta in handduken efter senaste matchen. Då väljer klubben att plocka hem egna produkten Ludvig Elvenes från Mora IK.

Rögles skadesituation tycks bara bli värre och värre. Något slut på eländet verkar inte vara inom räckhåll. I senaste matchen var olyckan framme igen, då åkte Rögles assisterande lagkapten, Ludvig Rensfeldt på en hjärnskakning i straffsituationen, när Lars Haugen kastade sig framför honom. Med alla tunga skadetapp, samt unge Mathias From på landslagsuppdrag för Danmark i JVM, tvingas Anders ”Masken” Karlsson agera. Ansluter gör då Ludvig Elvenes, som är utlånad till Mora IK.

– Tanken var att han skulle få en hel säsong i Mora, men med tanke på vårt skadeläge tar vi hem han redan nu. Han får nu en rejäl chans att visa upp sig. Han har utvecklats och spelar vuxenhockey nu. Det ska bli intressant att se vad han kan göra hos oss, säger Anders ”Masken” Carlsson till Rögles hemsida.

Snabba puckar

För den unge forwarden innebär hemkallelsen till Rögle snabba puckar. I tisdags var han nämligen med och vann med Mora IK, borta mot Västervik. Efter matchen fick han beskedet att åka till Ängelholm dirket, men det stör inte ynglingen, som ser fram emot uppgiften.

– Jag blev först överraskad när jag hörde att jag skulle hem igen men samtidigt glad. Rögle är min moderklubb och det är där jag vill spela så det ska bli roligt. Jag känner att jag utvecklats, både som människa och hockeyspelare och det ska bli riktigt skoj att få komma hem och representera Rögle igen, säger Ludvig till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN