Rögle på jakt efter Kanadensare

Rögles sportchef Chris Abbott fortsätter kasta om i laget. Nu är han enligt uppgift till MrMadhawk på jakt efter kanadensisk forward.

 

Chris Abbott fortsätter arbetet med att sätta sin egen prägel på Rögles spelartrupp. Han har haft ett par hektiska veckor där spelare som Stephen Perfetto och Janne Jalasvaara anslutit. Samtidigt som man gjort sig av med Fairchild och From. Just den amerikanska/kanadensiska marknaden är något som Chris Abbott fått upp ögonen för. Och där han nu enligt uppgifter till MrMadhawk fått upp ögonen för forwarden Jason Akeson.

Inte spelat sen i November

Jason Akeson är en poängstark forward. Säsongen 16/17 representerade han Vladivostok i KHL där det blev fem poäng på 17 spelade matcher. Men senare samma säsong så blev det spel i AHL och Binghampton Senators där han stod för hela 51 poäng på 57 spelade matcher. Under denna säsong har han spelat för Syracuse Crunch som han senare i november fick lämna. Och nu pekar mycket på att det blir spel i Sverige och Rögle BK för den poängstarka forwarden.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN