Rögle lånar ut talangen till HockeyAllsvenskan

Det är nu klart att Rögle lånar ut Timothy Liljegren. Back-talangen kommer tills vidare att spela i Timrå i HockeyAllsvenskan.
– Det skall bli jättespännande att se honom på Hockeyallsvensk nivå, säger Kent Norberg, sportchef i Timrå IK.

Timothy Liljegren spås gå högt i sommarens NHL-draft och behöver all speltid han kan få för att lyckas med det. Den speltiden har 17-åringen inte fått i Rögle under hösten då han endast har spelat 11 SHL-matcher. Därför väljer klubben nu att låna ut den talangfulle backen till HockeyAllsvenskan och Timrå.
– Det skall bli jättespännande att se honom på Hockeyallsvensk nivå. Sin ålder till trots har han redan 30 SHL-matcher i bagaget och vi vet att han presterat bra i de matcher han spelat, säger Timrås sportchef Kent Norberg i ett pressmeddelande.

Redan på plats

Liljegren har redan åkt upp till Timrå, och det är ett välkommet tillskott för laget som saknar lite spelare.
–  Vi är också i ett läge där vi är lite kort om folk på backsidan så det var bra att denna möjlighet dök upp, berättar Norberg och fortsätter.
– Han är redan på plats och kommer finnas tillgänglig för spel på onsdag mot Tingsryd. Hur länge vi får behålla honom återstår att se eftersom det är ett lån, men vi tar det match för match.

Utlåningen gäller som sagt tills vidare och Rögle har möjlighet att kalla tillbaka Liljegren när som helst.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN