Rögle förlänger med succétränaren

Rögle BK förlänger kontraktet med sin succétränare Anders Eldebrink. Det skriver klubbens officiella hemsida.
– Jag trivs bra här. Med laget, organisationen, klubben och staden. Vi har startat en intressant process och jag vill gärna vara med och bygga vidare, säger Anders Eldebrink till klubbens hemsida.

Eldebrink kom till Rögle efter att man tagit sig upp till SHL efter kvalvinsten mot Västerås. Då var det den nuvarande assisterande tränaren Magnus Bogren som ledde laget. Klubben värvade då den tidigare storspelaren och rutinerade tränaren Anders Eldebrink.

Sedan Eldebrink kom till klubben har han gjort succé. Första säsongen klarade laget målsättningen och efter att ha börjat svagt i år har han tillsammans med laget vänt trenden. Nu förlänger klubben kontraktet fram till 2019, vilket innebär att han stannar i klubben ett bra tag framöver.
– Vi trivs väldigt bra med Anders. Han har gjort ett fantastiskt jobb så här långt och det känns riktigt bra att Anders blir kvar som huvudtränare och ansvarig för vårt SHL-lag i flera år till, säger Anders ”Masken” Carlsson.

Klubbens VD Marcus Thuresson är även han nöjd över att man lyckats förlänga med sin tränare.
– Kontinuitet och långsiktighet är viktigt för oss och Anders är en viktig pusselbit i vårt arbete. Han är förutom en bra ledare för vårt A-lag även en förebild för våra ungdomar som är en viktig del i vårt långsiktiga arbete, säger Marcus.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN