Rögle förlänger med ”Masken” Carlsson

Anders ”Masken” Carlsson fortsätter som sportchef i Rögle. På tisdagen kom han och klubben överens om en förlängning på 2+1 år, meddelar Rögle BK i sitt pressmeddelande.

-”Det känns jättebra att få fortsätta resan med Rögle som vi påbörjat”, säger Anders ”Masken” Carlsson.

Anders ”Masken” Carlsson är inne på sitt tredje år som sportchef i Rögle. Under säsong två tog Rögle klivet upp i SHL och målet är nu att etablera sig.

Efter en tids diskussioner är det nu klart att Anders ”Masken” Carlsson fortsätter att stå vid rodret för klubbens sportsliga satsning. På tisdagen blev han och Rögle BK överens om en förlängning på tre nya år (2+1 år) som sportchef i Rögle BK.

”Det känns jättebra att vi redan nu har kommit överens med ”Masken” om att han ska stanna hos oss. Vi är jättenöjda med hans jobb och det känns bra att vi får kontinuitet på den här posten,” säger Rögles klubbdirektör Marcus Thuresson.

Anders ”Masken” Carlsson tillträdde som sportchef i Rögle BK våren 2013 när klubben åkt ur SHL.

”Det ska bli kul. Jag vill stanna kvar, jag trivs med klubben och människorna både i och runtomkring föreningen. Vi har startat en mycket intressant resa och som jag sagt tidigare, det är bra saker på gång i Rögle BK,” säger ”Masken”.

Rögles klubbdirektör Marcus Thuresson:
-”Det känns tryggt att ha ”Masken” med oss i det arbete och bygge vi påbörjat. Nu kan vi fortsätta blicka framåt utan några dröjsmål,” säger Thuresson.

I förra veckan blev det klart att klubbens båda juniortränare, Gunnar Persson (J20) och Roger Hansson (J18 samt sportchef för juniorerna) fortsätter i två respektive ett år till.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN