Rögle agerar efter skadekaoset – värvar KHL-meriterat

Rögle väljer att agera efter alla skador man ådragit sig. Nu värvar klubben den svenske forwarden Edwin Hedberg med ett förflutet i Modo. Det bekräftar klubben i ett pressmeddelande.

Rögle har haft en tuff säsong i SHL med massor av skador på nyckelspelare. Nu väljer man att agera. Man värvar Edwin Hedberg senast från KHL och Medvezscak Zagreb.
– Jag har följt Edwin ända sedan hans tid som junior i Modo. Det är en spännande spelare och jag är mycket glad över att vi lyckats få honom till Rögle, säger ”Masken” till klubbens hemsida.

Hedberg har ett förflutet i Modos organisation men stack till KHL redan som 19-åring. Där har det blivit tre säsonger i Medvescak Zagreb där det totalt blivit 134 matcher i ligan. På dessa har den Östersundsfostrade forwarden hunnit med att göra 44 poäng.
– Han kommer att tillföra viktiga ingredienser som fart, attityd och spets till vårt lag, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.

Rögle försöker få Hedberg spelklar redan till lagets match mot HV71 på fredag. En kamp mot klockan.
– Det här har gått väldigt snabbt. Målet är att Edwin är på plats till fredagens matchvärmning och att han hinner bli spelklar till helgens dubbelmöte mot HV71, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN