SHL-Rivalens kapten förstärker Frölunda

Frölunda gjorde igår klart med Gustav Lindström och lagbygget i Frölunda fortsätter. Nu meddelar klubben på sin hemsida att man gjort klart med SHL-rivalens kapten.

Den tidigare Örebro-kaptenen Viktor Ekbom är klar för Frölunda. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt. De senaste fem säsongerna har han tillbringat i Örebro. Innan dess har han varit runt en del i olika klubbar och ligor. Ekbom har Falköping som moderklubb och gjorde några säsonger i Skövde IK innan han hamnade i SHL och Linköping och via AHL, Finland och Tyskland i Örebro. Senaste säsongen stod han för tio poäng på 48 spelade matcher.

Kommer till en toppklubb

Viktor Ekbom draftades i sjätte rundan som 181 totalt av Pittsburgh Penguins 2009. Nu blir det spel i Frölunda något som Ekbom ser fram emot.

”Jag har alltid haft ett gott öga till Frölunda. En toppklubb som det skall bli kul att spela för. Frölunda spelar alltid med fart och jobbar hårt”

”Jag är en defensivt inriktad back som alltid ger allt och spelar uppoffrande. Jag är hygglig med puck, men den delen av spelet vill jag utveckla. Och så har jag storlek, säger han i intervju med Frölunda.

LÄS MER OM FRÖLUNDA HÄR..

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN