Rickard Hugg inför debuten: ”Ska bli hur kul som helst”

Ikväll gör supertalangen och 17-åringen Rickard Hugg debut för Leksand i SHL när man möter Rögle på bortaplan. Hockeybladet.nu fick sig ett par ord med forwarden inför debuten.

Rickard Hugg ses som en av Sveriges största talanger född 99. Ikväll gör han debut för Leksands IF när man möter Rögle BK i Lindab Arena.
– Det känns jätteroligt och ska bli hur kul som helst, berättar Hugg för Hockeybladet.nu

Supertalangen kommer starta som trettonde forward men han hoppas att han får chansen på isen och visa vad han kan.
– Jag spelade ju med dem under försäsongen och det gick riktigt bra så ska bli jättekul att få chansen i SHL och få visa vad jag kan.

Bortom våren så är det dags för draft. Men det är något som ödmjuke Hugg försöker att inte fokusera på nu
– Nej jag försöker att inte tänka på det och bara fokusera på det som händer i Leksand. Men det är klart att draften kommer upp i tankarna emellanåt, man vill ju göra bra ifrån sig.

Vad behöver ni göra för att ta 3 poäng ikväll?
– Vi behöver fortsätta med det enkla spelat som vi har gjort nu dem senaste matcherna. Vi har haft lite problem med powerplay tidigare men lyckades göra 2 mål senast. Jag tror det kan bli viktigt att vi fortsätter som sist och inte krånglar till det så mycket. Vi kommer möta ett revanschsuget Rögle som kommer vilja peta ner oss på sista plats igen så vi måste vilja mer och jobba hårdare än dem, då vinner vi ikväll, avslutar Hugg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN