Revanschsuget HV71 möter formsvagt Örebro

Ett formsvagt Örebro med fem raka förluster tar idag emot ett revanschsuget HV71 som kommer från en övertygade 5-0 vinst mot Mora i torsdags. Senast lagen möttes vann Örebro med hela 6-2 i Kinnarps Arena.

 

HV71 kommer från en övertygande 5-0 vinst mot Mora i torsdags och verkar vara på väg ut ur formsvackan. Innan matchen mot Mora så hade laget endast gjort ett mål på fyra raka matcher. Örebro befinner sig mitt i en formsvacka och man har släppt in 18 mål de senaste fyra matcherna så det gäller att vara disciplinerade i egen zon och stänga igen bakåt. Nederlaget på hovet var lagets femte raka förlust.

– Det var en böljande och jämn matchbild där båda lagen hade sina målchanser. Vi skapade en hel del farligt framåt men det gjorde å andra sidan Djurgården också. Det är klart att vi borde ha gjort något eller några mål till, men pucken studsar inte riktigt vår väg just nu säger Gustaf Franzén i intervju.

Revanschsuget HV71

Det är ett revanschsuget HV71 som åker till Örebro idag. Senast lagen möttes så stod Örebro för en kross i Kinnarps Arena då man vann med hela 6-2.

— Vi har ju stor revansch att utkräva efter en riktigt dålig insats på hemmaplan mot dem. Det har gått lite tyngre för Örebro den senaste tiden, men de överraskade många i början av säsongen och det är ett tufft lag vi måste se upp med, säger Lindbom till jp.se

Örebros Gustaf Franzén ser fram emot mötet mot sin forna klubb

– Alltid lite speciellt att möta HV71 med tanke på att jag tillbringade två säsonger där och har många goda minnen från den tiden. Vi har dock en riktigt bra känsla i och med den insats vi gjorde mot dem senast. Kan vi bara täta till bakåt och hitta tillbaka till den skridskoåkning och intensitet vi hade tidigare under hösten så är vi väldigt svårslagna säger han till Örebros hemsida

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN