Returmöte i Leksand

I gårdagens match kunde HV71 vinna hemma efter att David Petrasek hade hyllats. Nu är det dags för nästa möte i Leksand då lagen drabbar samman i Tegera Arena.

HV71 tog hem den första utav två matcher genom att vinna med 3–1 igår kväll. Martin Thörnberg stod för det avgörande målet och frälste ett fullsatt Kinnarps Arena. Ikväll är det Leksands tur att spela hemma då Tegera Arena är nästa destination.

Ritola gör hemmadebut

Mattias Ritola värvades nyligen till Leksand och gjorde sin första match med laget igår. Ikväll gör han hemmadebut, och det ryktas bli mycket folk på plats. Eric Castonguay tror att alla spelare kommer vara lite slitna men hoppas på bra tryck.
– Båda lagen kommer vara lite trötta men vi brukar vara bra hemma. Och det blir säkert mycket folk som vill se Ritola och ett bra stöd som vanligt, säger han till leksandsif.se.

Spelare att hålla koll på

Leksands forward Johan Olofsson är i ett poängstim nu. De sex senaste matcherna har 22-åringen åkt av isen med poäng, kan det bli en sjunde raka?

I HV71 är det värt att hålla ett extra öga på Martin Thörnberg. Han avgjorde matchen igår och är allt som oftast ett hot i offensiven.

Hur tror du matchen slutar? Tippa i kommentarsfältet!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN