REIDEBORN: ”Vi vill studsa tillbaka och göra en jättematch framför fansen”

0
293
Foto: Bildbyrån
Det blev förlust för Djurgården och Adam Reideborn i den första finalmatchen men målvakten ser fram emot tisdagens match.
– Vi vet att vi är ett starkt lag och ligga under med 1-0 gjorde vi både i kvarten och semin så vi vill studsa tillbaka och göra en jättematch framför fansen, säger Reideborn till Hockeybladet efter förlusten.

Det blev en målrik tillställning i Scandinavium när den första finalmatchen mellan Frölunda och Djurgården spelades. När slutsignalen ljöd hade åtta mål gjorts men det var hemmalaget som stod för majoriteten av målen vilket gör att Frölunda leder matchserien med 1-0 i matchserien.

– Det är tufft såklart. Vi förlorar matchen men jag tycker vi spelar ganska bra. Vi har mycket press i offensiv zon och vi får en del anfall som skulle kunna resultera i lite fler mål men de är bra i egen zon och är ganska starka framför målet och gör mål på sina chanser, säger Adam Reideborn till Hockeybladet och fortsätter:

– Vi har vänt ganska många matcher i slutspelet och vi har haft en del underläge i många matcher. Vi känner oss trygga i att vi kan vända och vi känner oss starka i slutet av matcherna. Det kändes som att vi kunde fått in en kvittering i slutet och fått matchen till övertid.

Inte nöjd med prestationen

I eftermiddagens match motade den 27-årige målvakten 20 av 24 skott, något som han inte är nöjd med.

– Det kändes sådär för mig idag. Jag har inte jättemånga lägen emot mig och släpper in fyra puckar så det är klart att jag känner att jag vill hjälpa laget lite mer.

Tidigare i veckan blev Adam Reideborn pappa. Det är något som ger honom extra energi.

– Det går bra där hemma för sambon och jag kan fokusera på matcherna när jag är här och det är ingenting som jag känner stör mig utan det är mer att det ger en liten extra boost, avslutar Reideborn.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.