RBK-SILLY: AHL-mästare klar för Rögle

Rögle ser över truppen inför kommande säsong. Nu skriver Rögle i ett pressmeddelande att man gjort klart med fjärde nyförvärvet inför säsongen. Och det är ett nygammalt ansikte som vänder hem till Ängelholm kommande säsong.

Daniel Zaar återvänder till klubben där han fick sitt stora genombrott. Daniel blir därmed klubbens fjärde nyförvärv inför kommande säsong. Daniel började spela i Jonstorp och kom till Rögle vid när han blev junior och valde hockeygymnasium. Daniel spelade fyra säsonger i Rögle och tillhörde klubbens A-lag de två sista som J20-spelare. Daniel representerade Luleå där han spelade ihop med bland annat Chris och Cam Abbott. Kontraktet är skrivet på ett år.

–Vi är väldigt glada att få jobba med Daniel igen. Vi spelade med honom uppe i norr en gång i tiden och vet vilken toppspelare det här är. Daniel tar framförallt med sig sin erfarenhet från Nordamerika där han vunnit mästerskap. Han kommer att bli ett offensivt vapen för oss i vinter, säger Rögles sportchef Chris Abbott, i pressmeddelande.

Rögles spel passar Zaar bäst

Daniel Zaar spelade två år i Nordamerika där han vann AHL-slutspelet. Därefter återvände han till svensk hockey inför förra säsongen och Malmö där det endast blev en säsong.

– Jag tror hockeyn som Rögle spelar kommer att passa mig bättre. Jag hoppas bättra min produktion och hjälpa Rögle att vinna, säger Daniel.

–Zaar är en dynamisk spelare och vi är trygga i vilken potential den här killen har. Han är här för att bevisa vilken toppspelare i SHL han är och kommer att hjälpa oss att nå de mål vi vill uppnå.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN