Home Klubbar Rögle RBK-SILLY: Den landslagsmeriterade målvakten ansluter

RBK-SILLY: Den landslagsmeriterade målvakten ansluter

0
RBK-SILLY: Den landslagsmeriterade målvakten ansluter
Under torsdagsmorgonen presenterade Rögle BK den landslagsmeriterade målvakten Roman Will. Han kommer närmst från spel i den tjeckiska ligan och laget Bili Tygri Liberec.

Målvaktssidan i Rögle är spikad. Klubben presenterade den landslagsmeriterade målvakten Roman Will under torsdagen. Den tjeckiske målvakten har spenderat de senaste säsongerna i Bili Tygri Liberec i den tjeckiska ligan.

26åringen ser fram emot att spela i SHL och Rögle kommande säsong.

– Jag är exalterad över att få möjligheten i Rögle. Jag rankar SHL som bäst i Europa och tvåa efter NHL. Jag har mött svenska lag i CHL och även spelat mot Sverige i juniorlandslaget och är imponerad över hur bra de är, både kollektivt och individuellt, säger Roman till klubbens hemsida.

Sportchefen är nöjd med målvaktssidan

– Med först Rifalk och nu Roman klara så är en viktig pusselbit i lagbygget för nästa säsong på plats, säger sportchef Chris Abbott till Rögles hemsida.

Han fortsätter:

– När vi under våren utvärderade och skannade av målvaktssidan så fastnade vi för Roman. Han har gjort stor succé i tjeckiska ligan de senaste säsongerna och ledde i våras sitt klubblag Liberec till final för andra gången på tre år. Vi är mycket glada och nöjda över att ha lyckats knyta Roman till vår klubb.

Kontraktet sträcker sig över två år.

Läs mer om Rögle>>>

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.