Publikfavoriten tvingas lämna Djurgården

En av Djurgårdens stora publikfavoriter tvingas lämna laget när Djurgården bygger om för att bli ett topplag i SHL. Det meddelar Djurgården på sin hemsida idag.

Den italienske amerikanen Steve Saviano har med sin energi blivit en stor publikfavorit och det har märkts på honom att han verkligen njutit av stunderna med laget och publiken.

– Vi har suttit ner med Steve och tittat på var han skulle hamna i laget och gemensamt kommit fram till att han tillsammans med familjen söker nya utmaningar framöver, säger K-G Stoppel vice VD och sprotchef i Djurgården till hemsidan.

Steve lämnar laget med blandade känslor och är stolt över sin tid och det han har presterat tillsammans med laget.

– Det är alltid tråkigt när man lämnar en klubb men man måste se på vad man gjorde under tiden. Jag är stolt över det och alla relationer jag har byggt upp. Jag har haft en fantastisk tid och det finns ingenting alls att klaga på. Min familj är redo att gå vidare och det här är vår första möjlighet att flytta någon annanstans, säger han till Djurgårdens hemsida.

Saviano summerar sin tid i Djurgården.

– Jag har haft en underbar tid i Stockholm och behandlats fantastiskt av både organisation, spelare och alla andra runt laget. Vi har åstadkommit mycket; vi gick upp till SHL och klarade av att hålla oss kvar vilket inte alltid är enkelt – men vi gjorde det. Jag är stolt över jobbet på isen och över relationen till lagkamrater, coacher och organisation.

Om framtiden siar Saviano.

– Beslutet blir svårare när vi har familj; vi får vårt första barn i augusti. Det gör besluten om var man kan spela svårare eftersom fler faktorer spelar in men kanske blir det spel utomlands. Tiden i Djurgården har i alla fall kommit till ett slut och det ska bli spännande att påbörja något nytt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN