Publikfavoriten stannar två säsonger till

Den slovakiska publikfavoriten, Marek Hrivík, stannar två säsonger till i Leksand, det skriver klubben på sin hemsida på onsdagen.
– Jag ser fram emot att få spela inför de bästa supportrarna som finns, säger Marek Hrivík.

Publikfavoriten Marek Hrivik stannar två säsonger till i Leksand. Det meddelade klubben under onsdagsförmiddagen.

– Jag är väldigt glad att få komma tillbaka till Leksand. Det är väldigt många fans som har skrivit till mig efter att jag lämnade Leksand och det har verkligen betytt mycket för mig. Jag ser fram emot att få komma tillbaka till alla härliga människor och spela inför de bästa supportrarna som finns återigen, säger Marek Hrivík till klubbens hemsida.

Glad GM

Leksands general manager Thomas Johansson är glad över att forwarden stannar två säsonger till i Leksand. Han ryktades till Malmö, men Leksand lyckades alltså behålla nyckelspelaren.

– Det är så jäkla roligt att Marek tror på det vi gör i Leksands IF och att han vill hjälpa föreningen att ta nästa steg under de kommande två åren. Marek känner för klubben och har en stor tilltro till det vi gör här. Han tillhörde en av våra absolut bästa spelare under förra säsongen, men han menar själv att det finns mer att plocka ut ur honom spelmässigt vilket såklart känns spännande, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN