Publikfavoriten stannar till 2020

Linköping HC meddelade via jumbotronen under dagens SHL-match att den assisterande kaptenen Sebastian Karlsson stannar i klubben till och med säsongen 2019-20.

Det har under en längre tid pratats om att Linköpings Sebastian Karlsson varit nära att förlänga med klubben, och idag blev det officiellt. Under matchen spelades ett videoklipp upp på jumbotronen i Saab Arena där Karlsson själv bekräftade att han stannar i klubben ytterligare tre säsongen.
– Jag är otroligt glad och lycklig. Det är det här jag har hoppats på hela tiden och kärleken till föreningen har växt fram under årens lopp. Det känns väldigt skönt att få fortsätta i LHC och fortsätta vara en LHC-spelare, sade Sebastian Karlsson i ett videoklipp under matchen i Saab Arena uppger Corren.

Forwarden, som även är assisterande lagkapten, har hittills denna säsongen hunnit med att göra fyra mål och två assist under drygt halva grundserien – även om det inte är för poängen som Linköpingsfansen tagit honom till sig.

Karlsson som anslöt till Linköping från Rögle inför säsongen 2009-10 kan om han fullföljer kontraktet vara klubben trogen i elva (!) säsonger.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN