Pressen är på Färjestad och Djurgården

Inför kvällens matcher i Play In till Slutspelet 2015 ligger pressen på Färjestad och Djurgården. För de klassiska klubbarna kan säsongen ta slut och man får börja bygga laget inför nästa säsong.

Brynäs – Färjestad, klockan 18.30 i Gavlerinken Arena och i TV12
Brynäs har stor chans att skrälla i Play In mot Färjestad när de fortfarande har allt och vinna och inget att förlora. Pressen är helt klart på Färjestad i kväll, förlorar man är säsongen slut. I så fall är det en fiaskobetonad säsong för Karlstadslaget som alltid har som mål att vinna guld.

Tips: 3-2 efter förlängning

Djurgården – Luleå, klockan 18.30 i Hovet och i C More Sport
Är det säsongens sista match eller kan ett fullsatt Hovet lyfta Djurgården ännu en gång den här säsongen. Trots eventuell vinst kan det vara den sista hemmamatchen för säsongen för Stockholmarna.

Luleå kan spela mer avslappnat ikväll och frågan om det hjälper eller stjälper dem? Luleå måste upp ett par nivåer från i lördags om de ska stå emot Djurgården och trycket från Djurgårdens publik.

Djurgårdens publik är de som allt som oftast lyckas påverka domarna att visa ut lagets motståndare och motståndarna till att dra på sig utvisningar. Djurgården har fått 118 chanser i Power Play på hemmaplan, att jämföra med med de som fått minst antal chanser i numerärt överläge – Luleå med 83 chanser. På bortaplan har Luleå fått 71 chanser i Power Play under säsongen.

Tips: 4-2

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tretton − 11 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN