Per Ledins pik till HV-fansen

Ikväll möter HV71 Luleå i en strid som sjätteplatsen i tabellen. Luleå ligger på sjundeplats en poäng före HV71 på åttonde plats. HV71:s guldhjälte gör comeback i målet. Samtidigt eldar en annan gammal HV-profil på fansen innan nedsläpp.

Linus Söderström gör ikväll comeback i HV71 efter att han på annandagen flög över till USA för operation. HV71 har två bra matcher i bagaget med vinster mot både Skellefteå och nu senast mot Frölunda. Linus gör comeback i HV71 annars så ska det enligt tränare Johan Lindbom vara samma uppställning som mo Frölunda. Luleå vann mot Malmö vilket gjort att tabellen öppnats upp en aning och ikväll står det alltså om en sjätteplacering lagen emellan.

Per Ledin tillbaka i Jönköping

En annan som på nytt gör besök i Kinnarps Arena är Per Ledin. Ledin som tidigare valde att lämna Karlskrona för att flytta hem till Luleå gör allt vad han kan för att elda på HV:s så kallade ”Slipshuliganer”. Ett gäng herrar med platser ovanför motståndarbåset som gjort sig kända eller rättare sagt ökända för att ställa till lite ”oreda” för motståndarlaget. HV71 väljer i sin tur att i en egen tweet besvara sin sin gamla guldhjälte.

 

— Per Ledin (@PerLedin) 5 mars 2018

 

Twitterkrig mellan klubbarna

Det är inte bara Per Ledin och HV71 som strider på Twitter. Även Luleå skickar en passning till HV71 då klubben tidigare publicerade ett klipp där man tränade spel i powerplay. Något som HV71 inte var sena med att besvara. Kampen fortsätter på och utanför isen. Nedsläpp 19.00 i Kinnarps Arena.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN