Per Ledin: ”Situationen blev ohållbar”

Per Ledin och Karlskrona gick igår skilda vägar. Ledin hann med 14 matcher i klubben och det blev en poäng. Personliga skäl ska ligga bakom beslutet att lämna klubben. Nu är han tillbaka i hemstaden Luleå.

Efter en tung höst både för Per Ledin själv och för Karlskrona så är Per tillbaka i Luleå. Det blev snabba bud för Ledin. Själv ser han det som en dröm att vara tillbaka i Luleå Hockey. I en första intervju med Luleå Hockey berättar han själv om beslutet att flytta hem.

-Det har varit tufft hela hösten och det är först när man är på hemmaplan som man förstår att det har varit otroligt tufft. Men samtidigt så är jag tacksam för denna chans och att jag fick bryta kontraktet med Karlskrona. Sen gick det snabbt, jag slog en signal till ledarna och det gick att lösa.

Luleå Hockey ska vinna matcher

Förväntningarna för avslutningen av säsongen är höga sen i vilken roll Per Ledin kommer bidra till detta spelar föga roll. Luleå Hockey ska vinna matcher.

-Mina förväntningar och mål är att Luleå Hockey ska vinna matcher. Sen om jag är på isen, på läktaren eller utanför spelar ingen roll. Luleå Hockey ska vinna matcher. Och nu kommer den roligaste delen, slutspelet.

Omtumlande dygn

Per Ledin var inte med på dagens träning. Anledningen är att all utrustning finns kvar nere i Karlskrona.

-Det har varit ett omtumlande dygn som sagt och det gick snabbt. Tillslut blev situationen ohållbar för mig och min familj. Och jag är tacksam att det gick att lösa kontraktet.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN