Patrik Ross: ”Vi måste hitta ett sätt att vinna matcher”

Rögle tog under tisdagskvällen emot Djurgården och bara dagar innan hade man gjort klart med de nya tränarna Patrik Ross och Roger Hansson. Efter första matchen var han både kritisk och positiv.

Rögle förlorade matchen mot Djurgården med 1-3 och lagets assisterande tränare Patrik Ross var kritisk till hur laget startade matchen.
– Vi kommer inte ut alls som vi pratat om och vi släpper till alldeles för mycket backskott, säger han på presskonferensen efter matchen.

I den andra perioden flöt spelet på bättre men man gick ur perioden med ett mål i baken. I den tredje perioden tog man över mer och mer och skapade flera riktigt heta chanser.
– Vi blev lite mer desperata i den tredje perioden. Vi hade flera skott från backposition där Tellqvist släpper farliga returer, där måste vi vara lite hungrigare och vilja trycka in pucken, säger han, samtidigt som han hyllar laget…

– Det hade varit jävulskt enkelt och bara falla ihop som ett korthus. Det är lätt o sluta arbeta, men jag tycker vi fullföljer och gräver hela matchen igenom. Det måste vi ta med oss.

Men Patrik Ross tror på laget och menar att man kan vända den tuffa trenden med nio raka förluster.
– Vi måste hitta ett sätt och vinna matcher. Det gäller att ta med sig positiv anda både på träningar och matcher. De laget vi ställer på isen är ju det vi har och det finns ju uppenbarligen kvalité i det här laget. Vi har seriens absolut bästa målvakt i Lindbäck, han ger oss chansen att vinna varje match, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN