Patrik Lundh om sin makalösa poängform

Patrik Lundh startade säsongen tungt men har liksom Djurgården vuxit med säsongens gång. De senaste sex matcherna har han gjort makalösa 11 poäng. Såhär förklarar han succén.

Patrik Lundh hämtades från Växjö inför säsongen. Säsongen inleddes tungt för både han och lagets del, men desto längre säsongen gått desto bättre har Djurgården och Lundh blivit.
– Vi har ju spelat mycket bättre på slutet här än vad vi gjorde i början av säsongen, efterhand som vi har tagit poäng så har vi också fått bättre självförtroende så det är väl en kombination, säger Lundh till Hockeybladet.nu

Vad ligger bakom den här vändningen?
– Det är hårt jobb som ligger bakom. Om man bara försöker hålla sig till gameplanen och göra rätt saker där ute så vet man att det släpper till slut. Det gäller att inte kolla för mycket på tabellen, säger han.

Makalös poängform

Patrik Lundh har gjort makalösa 11 poäng på de senaste sex matcher vilket gör att han får en total poängskörd med 18 poäng på 32 matcher.
– Jag tycker det känts bra, man är pigg och förberedd inför varje match. Det är kul och vara med och bidra i det offensiva spelet och hjälpa laget att vinna matcher. Men det viktigaste är att vi tar poäng och vinner matcherna, säger Lundh och poängterar också att…

–  Det gäller att vara ödmjuk och fortsätta kämpa på. Precis som när det går dåligt gäller det att inte gräva ner sig, och när det går bra får man inte flyga iväg.

Kryper allt närmre slutspel

Djurgården kryper allt närmre slutspel. Men Lundh menar att det är en lång väg att vandra.
– Nu är vi på väg framåt och ska fortsätta kriga för en plats i slutspelet. Men det är hårt jobb som gäller, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN