Patrik Carlsson: ”Att åka in i Scandinavium är det bästa som finns”

Patrik ”Purre” Carlsson återvänder till Frölunda efter en säsong i Finland och Helsingfors. Frölunda meddelade idag på sin hemsida att man skrivit långtidskontrakt med Carlsson.

Patrik Carlsson är fostrad i Frölundas akademi men större delen av karriären har han representerat andra klubbar som Växjö, Leksand, Södertälje och HV71. PÅ meritlistan finns två guld i Champions Hockey League och ett SM-guld från säsongen 15/16.

–Det känns helt rätt. Jag älskar att spela för Frölunda och att åka in i Scandinavium är det bästa som finns, säger Patrik Carlsson till klubbens hemsida.

Strävar efter att bli bättre

Patrik Karlsson stod för en fin avslutning i Finland Där det blev fem mål och fem assist i slutspelet, varav hela fem poäng i en av semifinalmatcherna mot Kärpät. Totalt blev det 28 poäng p 53 spelade matcher. Nu blir det spel i Frölunda och kontraktet är skrivet på tre år.

-Jag har spelat mitt spel och hoppas att jag har utvecklats av det här året. Jag strävar efter att bli bättre och bättre hela tiden, säger Patrik Carlsson

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN