Överraskar Växjö igen?

Växjö överraskade stora delar av Hockeysverige i och med segern över Skellefteå på bortaplan i förrgår. Om inte det stiger Växjöspelarna åt huvudet kommer de att leda med 2-0 i matcher när kvällen är slut.

Skellefteå är fortfarande den stora favoriten, trots förlusten hemma mot Växjö i den första finalen i bäst av sju. Om Växjö skulle vinna ikväll så kommer det att ses som en skräll av många.

Den stora skrällen är att inte Sam Hallam fått laget att spela så bra som de kan på hela säsongen. Ska de vinna SM-guld lär de spela upp sig ett snäpp till.

Desperat
Skellefteå börjar bli desperata och att de inte lyckades få hål på Växjö i något av de fem power play som laget hade får dem att agera desperat. Ut från frysboxen kommer Rob Schremp för att lösa power play-problemet som Skellefteå har.

Växjö i förarsätet
Växjö leder med 1-0 i matcher och det råder finalfeber i stan. Alla, spelare, ledare, klack, klapprande långsida har precis allt att vinna och inget att förlora. Vinner man får man ta tag i baksmällan nästa säsong, förlorar man får man en klapp på axeln och kan ändå se tillbaka på säsongen då de blev bäst i Småland på allvar.

Tips: Växjö vinner med 4-1

Kuriosa: Om Skellefteå förlorar i finalen på 2000-talet tar de inte SM-guld. De gått till final de fem senaste åren och har sammanlagt förlorat nio finalmatcher.

[yop_poll id=”35″]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN