Oscar Möller efter målsuccén: ”Det har varit riktigt grisiga cykelpass”

Oscar Möller har haft en skadefylld höst och tvingats sitta på läktaren. Den 22 november gjorde forwarden comeback och har sen dess varit stekhet för sitt Skellefteå.
– Det har varit viktigt att få en bra känsla direkt efter den röriga hösten, säger Oscar Möller till Hockeybladet.nu.

Skellefteå AIK har inte varit att känna igen sett till de senaste säsongerna. Laget som ständigt har legat i toppen av SHL har fått se sig själva brottas längre ner i tabellen under hösten. En stor anledning till det stavas Oscar Möller, forwarden har haft en skadefylld höst och tvingats se sitt Skellefteå från läktaren.

– Det har varit en väldigt rörig höst eftersom jag har varit tvungen att rehabilitera skadan. Det har varit viktigt att få till en bra känsla direkt.

”Lite ringrostig i positionsspelet”

Den 22 november gjorde forwarden efterlängtad comeback borta mot Färjestad och gjorde mål direkt, även om det blev förlust. Fem matcher senare har målsprutan gjort sju mål och fortsatt att leverera för sitt Skellefteå som också klättrat i tabellen sen Möllers återkomst.

– Jag har varit lite ringrostig i positionsspelet. Men jag har kommit tillbaka i bra fysisk form eftersom jag tvingats träna så hårt under rehabiliteringen.

Totalt har 27-åringen endast spelat sju matcher på hela säsongen och beskriver sin inledning för Hockeybladet som att det nästan blir som att börja en helt ny säsong. Under sin rehabilitering har Möller tränat på bra för att kunna vara förberedd när chansen väl skulle dyka upp.

– Jag har tränat och lagt mycket fokus på de delarna på kroppen som jag varit tvungen att rehabilitera. Det har varit ett par riktigt grisiga cykelpass, småskrattar Skellefteåstjärnan.

”Pratat med Johan Garpenlöv”

Under måndagen kommer förbundskaptenen Rikard Grönborg presentera sin trupp till landslagsturneringen Channel One Cup. Oscar Möller avslöjar för Hockeybladet att han pratat med Johan Garpenlöv nyligen och är förhoppningsfull inför måndagens uttagning.

– För mig är det alltid en ärofylld och stor ära att få spela i landslaget. Om jag kommer med ska jag fortsätta spela mitt spel och bidra med det jag är bra på.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN