Örebros stjärnforward om framtiden: ”Jag har en del alternativ”

Örebros stjärnforward Martin Johansson har ett utgående kontrakt. I en intervju med Hockeybladet.nu berättar han om han om kvällens match och hur han ser på framtiden. 
– Jag får se vad som händer, jag har en del alternativ, säger han.

Under tisdagskvällen gästade Örebro Ängelholm för match mot Rögle. Det blev förlust med hela 5-0 och efter matchen var det en besviken Martin Johansson som riktat stor kritik till lagets insats.
– Äeh, jag har inte så mycket att säga, luften gick ur oss efter att vi säkrat kontraktet tyvärr. Det får inte se ut som det gjorde idag, men det har varit en lång och tuff säsong. Nu har vi matchen på torsdag kvar som vi måste sköta på ett bättre sätt, säger han till Hockeybladet.nu.

”Det får inte se ut såhär”

Det var ett tröttkört Örebro under kvällens match som såg ut att sitta kvar i bussen. Men på torsdag när Örebro gästar Karlskrona lovar forwarden förbättring.
– Det känns som vi åker runt där ute och tänker på att vi klarat kontraktet. Det brinner bara till i huvudet när det är vanlig match, när det är poäng och saker som står på spel. Vi har haft pressen på oss att hänga kvar, och när vi väl gjorde det kändes det lite som att vi pustade ut. Men det är klart att det inte ska få se ut såhär oavsett, på torsdag ska vi göra det bättre.

Hyllar Lindbäck

Martin Johanssons formation med Tom Wandell och Joel Mustonen var Örebros bästa för kvällen. Såhär säger han om sin egen insats och passar samtidigt på att hylla Rögle-målvakten Anders Lindbäck.
– Jag hade ett par bra lägen som vi skapar idag, tyvärr skjuter jag Lindbäck rätt i magplattan. Pucken ville inte dit idag, men jag tycker vår femma skapade en hel del framåt. Deras målvakt är duktig, han kommer från NHL, så det är klart att han är det.

Har utgående kontrakt

Landslagsforwarden har ett utgående kontrakt och flera klubbar har visat intresse. Martin Johansson tiger om sin framtid men bekräftar samtidigt att Örebro finns med i bilden.
– Att ingenting är klart. Jag får se vad som händer, men jag har en del alternativ och sedan får jag fundera på vad jag vill göra och vad som passar mig bäst när säsongen är slut.

Är Örebro ett av de alternativen?
Ja, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN