Örebro värvar NHL-meriterad forward

Örebro Hockey meddelade under tisdagsförmiddagen att man värvar den NHL-meriterade forwarden Lucas Lessio. Forwarden ansluter med omedelbar verkan.
– Vi har självklart en förhoppning om att både vi och han ska trivas tillsammans, säger sportchefen Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

Örebro ligger för närvarande tredje sist i SHL. Inför slutspurten agerar man. Under tisdagsförmiddagen meddelade klubben i ett pressmeddelande att man värvat den 24-årige forwarden Lucas Lessio som senast kommer från spel i KHL och Medvezscak Zagreb där han bidragit med 20 poäng på de 38 matcher han har spelat.

– Han är stark på pucken och driver gärna på mål. Han har ett bra skott och är en forward som gärna trycker sig in på insidan. Har en stor arbetskapacitet och de senaste matcherna i KHL har han snittat 27 minuters istid.

Den kanadensiska forwarden har meriter från NHL med spel i Arizona Coyotes och Montreal Canadiens. Värvningen ansluter till Örebro omedelbart och gör sin första träning med laget redan under tisdagen. Kontraktet är skrivet säsongen ut till att börja med.
– Vi har självklart en förhoppning om att både vi och han ska trivas tillsammans. Kontraktet gäller till att börja med säsongen ut. Lucas mål är som sagt att nå NHL igen, men vår önskan är att vi ska trivas tillsammans och ha ett fortsatt samarbete även nästa säsong, säger sportchefen Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

Highlights från forwardens karriär kan du se nedan:
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=mkoZgbiMXUY[/embedyt]

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN