Örebro: Matchhjälten efter vinsten mot Skånelaget

0
190
Matchhjälten efter vinsten
Foto: Bildbyrån
Mathias Bromé blev krönt till matchhjälte igår när hans Örebro vann mot SHL:s sydligaste lag Malmö.

Matchhjälten i gårdagens match i Malmö Arena blev Bromé. Han stod för hela 3 poäng under matchen mot Malmö. Två mål och en assist, Bromé var inblandade i alla målen som Örebro gjorde i Malmö under lördagen.

Rätt rolig match

För Bromés egen del var det en rätt rolig match. Två mål och en assist är inte illa, till och med för en spelare i Bromés klass. Samtidigt tyckte han att det var en match som var lite tråkig. Men Bromé är nöjd med att åka från Malmö med 2 pinnar i bagaget.

− Kanske inte världens finaste spel men samtidigt är det skönt att vi kommer här ifrån med två poäng, säger Matchhjälten efter vinsten till Hockeybladet.

En speciell match

Bromé håller med om att matchen inte bjöd på särskilt mycket. Det var inte en rolig match menar han. Matchen påminde emellanåt en tennismatch då inget av lagen fick till några bra och långa matcher. Bromé trycker även på att det var en tråkig match, han menar på att det var dött ute på isen.

− Tycker väl att det är rätt dött där ute idag. Tycker väl ändå att vi ska få med oss tre poäng idag, men vi får bara två, säger Bromé till Hockeybladet.

Anledningen till vinst

Ikväll var det Örebro som fick med sig en extra poäng efter att matchen gått till förlängning. Bromé tycker att Örebro spelar 60 på ett jämnt sätt, utan berg och dalar – prestationsmässigt. Men det var inte den enda anledningen till att det får med sig extrapoängen – man hade också ett otroligt bra boxplay som man kunde luta sig tillbaka på när man tog utvisningar.

− Annars så tycker jag att vi stänger ner matchen bra. Men det är synd att vi inte kan stänga ner den helt här, berättar matchhjälten efter vinsten.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tre × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.