Örebro kallar tillbaka forward

Efter en lyckosam utlåningsperiod i Vita Hästen är nu Gustaf Franzén tillbaka i SHL och Örebro. Detta rapporterar Folkbladet.
– Ett avbräck för oss, säger Vita Hästens tränare Jonas Johnson.

Gustaf Franzén värvades inför den här säsongen in till Örebro från den nordamerikanska ligan OHL. Efter två mållösa matcher med SHL-laget valde klubben att låna ut 20-åringen till allsvenska Vita Hästen. I Norrköpingslaget har det gått mycket bättre för Franzén då han har gjort åtta poäng på 16 matcher, och nu kallar Örebro hem forwarden.
– Kul för honom men ett avbräck för oss. Han är inte med oss i morgon, men sen vet jag inte hur länge han blir kvar. Gör han det bra så lär han bli kvar i Örebro, säger Jonas Johnson till folkbladet.se.

Skador i Örebro

Enligt Folkbladet så är det skador som spökar för Örebro anledningen till varför man plockar hem Franzén. Vita Hästens tränare är besviken men samtidigt glad för Franzéns skull då han har jobbat hårt under utlåningen.
– Han har egenskaper som passar in väldigt bra hos oss. Samtidigt är det ju det här han kämpar för, så det är kul för honom. Hans strävan har gjort att han har presterat bra hos oss.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN