OMRÖSTNING: Månadens spelare i SHL november 2020

Hockeybladet har tagit fram tre kandidater till månadens spelare i SHL under november 2020. Vem som sedan blir månadens spelare, det utser ni läsare.

Det är dags att utse månadens spelare i SHL för november 2020. Hockeybladet har tagit fram tre kandidater och nu ligger makten hos er läsare. Vem utser ni till månadens spelare?

För att bli nominerad till månadens spelare är det prestationerna i SHL som ligger till grund för utnämningen. Vare sig spel i Tre Kronor, andra landslag eller CHL ingår i bedömningen för nomineringarna.

Kandidaterna

De tre kandidater som Hockeybladet tagit ut har på ett eller annat sätt stuckit ut under november 2020 och bidragit till positiv ishockey. Nu är det upp till våra läsare att utse vinnaren i vår nionde Månadens spelare i SHL, den andra för säsongen 2020/2021.

Ilari Melart, back – Växjö

Ilari Melart är tillbaka efter skada och direkt utmärker sig den finske backen. På sex matcher har det blivit fyra mål och en assist. Kommer att bli viktig för Växjö den här säsongen, det har han visat i november.

Martin Johansson, forward – Färjestad

Johansson slog till med ett hattrick mot Djurgården, utöver det gjorde han två mål till i november. FBK-forwarden är den spelare som gjort flest mål under månaden. Räcker det för att utses till månadens spelare?

William Eklund, forward – Djurgården

Junioren William Eklund går från klarhet till klarhet och han har exploderat de senaste matcherna. Tillsammans med Alexander Holtz har han visat att han inte behöver rutinerade spelare för att lyfta. Fyra mål och tre assist gör att han nomineras.

Omröstningen slutar fredag 4 december 23.59.59.

Vem är månadens spelare i november 2020?

  • William Eklund, forward – Djurgården (75%, 688 Votes)
  • Martin Johansson, forward – Färjestad (23%, 209 Votes)
  • Ilari Melart, back – Växjö (3%, 26 Votes)

Total Voters: 923

Loading ... Loading ...

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN