Officiellt: Ullström presenterad av HV71

Igår avslöjade Hockeybladet.nu att ett kontrakt med HV71 var nära och att det skulle skrivas på innan transferfönstret stängde. Under eftermiddagen bekräftade man övergången på sin officiella hemsida.

David Ullström som nyligen haft en axelskada har registrerats för HV71 för resten av säsongen och kommer att dra på sig HV-tröjan igen under de kommande veckorna. Forwarden som tränat med klubben den senaste tiden är glad över att få dra på sig HV-tröjan igen.
– Det är såklart en oerhört speciell känsla att dra på sig HV-tröjan igen och få möjligheten att spela i Kinnarps Arena. HV71 har något bra på gång och laget många kvaliteter och jag ser fram emot att få representera moderklubben igen. Nu hoppas jag bara att allt går bra med min rehabiliterade axel så att jag kan komma igång och spela och hjälpa HV71 till framgång, säger David Ullström till hemsidan.

Född och uppvuxen i Jönköping

Ullström är född och uppvuxen i Jönköping och har HV71 som moderklubb. Säsongen 2010 var han med och vann SM-guld med klubben innan han lämnade för Nordamerika där han spelade tre säsonger innan äventyret bar vidare till Ryssland och KHL där han hållit till de senaste fyra säsongerna.

”David är en klasspelare”

Klubben är nöjd med att ha slutfört värvningen och sportchefen Johan Hult kommenterar värvningen på klubbens hemsida såhär:
– David är en klasspelare som verkligen kan göra skillnad. Vår förhoppning är att alla tester som ska genomföras går som de ska och att han kan bli redo för spel, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN