Offensivt skicklig back klar för Rögle

SM-finalisten Rögle spetsar till backsidan då man hämtar in en offensivt skicklig back som närmast kommer från Eisbären Berlin i den tyska ligan. 

Ryan McKiernan har presenterats av Rögle. Den senaste säsongen gjorde McKiernan 25 poäng (7+18) på 38 grundseriematcher och tio poäng (7+3) på nio slutspelsmatcher. Nu har han skrivit under ett tvåårsavtal.

– Jag är en spelare som jobbar hårt och som har mycket stolthet i mitt defensiva spel. Men jag gillar att bidra offensivt, vilket jag visat under hela min karriär, men kanske framförallt i slutspelet med Berlin nu senast. Jag ser fram emot att bidra med det, säger McKiernan till Rögles hemsida.

Rögles sportchef Chris Abbott säger så här om högerskytten som är tänkt att fylla tomrummet efter spelare som Niklas Hansson och Mortiz Seider.

– Jag skulle beskriva hans spel som en kombination av Niklas Hansson och Mortiz Seider. Ryan är även erfaren och har spelat i flera olika ligor nu. Han fortsätter att växa. McKiernan passar bra in i den mall vi har för vilka personer och spelare vi vill jobba med här. Han har bra utbildning och har fortsatt bli bättre under hela karriären, säger Abbott.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN