Nysparkade succétränaren talar ut om framtiden

Karlskronas tränare Per Hånberg fick tacka för sig förra veckan då Klubben och succétränaren gick skilda vägar. Nu berättar Hånberg för Hockeybladet om framtiden, och trots det som hänt i Karlskrona är det fortfarande ett alternativ.

Per Hånberg fick sparken av Karlskrona förra veckan. Nu letar den förre SHL-tränaren efter en ny arbetsgivare.

Kopplas av många till AIK

Det har under de senaste veckorna gått en del rykten om att Hånberg eventuellt kan ta över AIK i framtiden. Hånberg säger dock att klubben inte varit i kontakt med honom om det.

– Jag läste om när det kom ut för en vecka sen. Jag har inte pratat med AIK iallafall men många kopplar mig till AIK då jag har varit där innan och har det som moderklubb, säger Per Hånberg till Hockeybladet.

Tror på att Karlskrona går till slutspel 

Trots det som har hänt tror Hånberg fortfarande på att hans förra klubb kommer lyckas med de mål man satte upp inför säsongen i höstas.

– Men man tror ju på de mål man satt upp. Jag tror inte laget har minskat bara för jag har lämnat, säger Per Hånberg till Hockeybladet.

Skulle du kunna träna Karlskrona i framtiden?

– Ja det är ju inte många som har gjort det och gått tillbaka till en klubb som man blivit sparkad av. Leif Boork har gjort det i Brynäs tillexempel. Men jag har ingen prestige i det att jag skulle säga nej till Karlskrona i framtiden, säger Per Hånberg till Hockeybladet.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN