Ny publiksektion i Saab Arena

Linköping lanserar en helt ny publiksektion i Saab Arena. Där målet bland annat är att man vill attrahera nya hockeyfans samt att hålla en fortsatt hög publiksiffran på lagets matcher.

Linköping har en positiv publiktrend i ryggen och med åtta matcher kvar i Saab Arena så lanserar klubben en ny publiksektion. Det är de dom två nedre raderna på nedre etage som kommer säljas för endast 150 kronor per biljett. Platserna ger en närhet till spelarna och man sugs in i actionen som utspelas på isen.

– Det här är en unik möjlighet att komma riktigt nära spelet och göra det till ett riktigt bra pris. Vi tror att när du väl har gått på hockey en gång och fått uppleva spänningen i en LHC-match så kommer du vilja gå igen och igen. Vi introducerar de här biljetterna till matchen mot Örebro den 23:e januari och räknar med att det kommer att bli en succé direkt, säger LHC:s klubbdirektör Anders Mäki till klubbens hemsida.

Ser fram emot avslutningen

Publiksiffran pekar uppåt för Linköping och man ser fram emot avslutningen av säsongen. I och med den nya publiksektionen så hoppas man på en fortsatt välfylld Arena.

– Vi har några riktigt bra publikmatcher framöver, bland annat en lördag mot HV71 den 3:e februari som redan har sålt väldigt bra. Till den matchen har vi en förhoppning om att vi kan få årets första slutsålda arena, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN