Norén blir borta några veckor – ska opereras

Leksands IF har nåtts av dystra besked. Backen Patrik Norén måste opereras för en halsinfektion och blir därmed borta till landslagsuppehållet i februari.
– Jag får inte träna två veckor efter operationen och hoppas kunna vara tillbaka igen direkt efter uppehållet, säger han själv till Leksands hemsida.

Patrik Norén har inte varit med i Leksands senaste matcher och många har undrat varför. Nu har beskedet kommit – en inflammation i halsmandlarna har upptäckts. Norén kommer att opereras i Falun redan nu på fredag, och han kommer inte kunna vara tillbaka i spel förrän efter landslagsuppehållet.
– Jag får inte träna två veckor efter operationen och hoppas kunna vara tillbaka igen direkt efter uppehållet, förklarar 24-åringen för Leksands hemsida och fortsätter.

– Jag har haft ont i halsen och känt mig förkyld under stora delar av hösten. Efter jul undersöktes jag. Nu har läkarna konstaterat att jag har blödningar i halsen och efter det fick jag reda på att det krävs en operation.

Tycker om att spela i Leksand

Det är första gången i sin karriär som Norén får chansen i SHL. Han tycker att säsongen har gått bra och hoppas att laget kan undvika kval.
– Det har varit jättekul att komma tillbaka till Leksand. Varje match när man får testa sig på den här nivån är roligt. Jag tycker det har gått bra för mig personligen och att jag, tillsammans med laget har blivit bättre och bättre ju längre av säsongen som gått. Jag är övertygad om att vi kommer greja det här till slut, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN