Nilsson: ”Vi måste gå tillbaka till grunderna”

Klockan 19:00 ikväll så tar Luleå emot Malmö. Bägge lagen har förlorat sina tre senaste matcher, men Luleås tränare Stefan Nilsson vet vad som krävs för att vända den dåliga trenden.

Både Luleå och Malmö har gått poänglösa ur deras tre senaste matcher och formen på lagen har börjat dala. Luleås Huvudtränare Stefan Nilsson är medveten om detta och han har valt att gå igenom de senaste matcherna med laget för att komma in på vinstspåret igen.

– Vi har tittat igenom våra senaste matcher och har inte varit nöjda med vårt spel. Vi måste gå tillbaka till grunderna och det har vi tränat på inför kvällens match, säger Nilsson till Hockeybladet.

I Luleås senaste match mot Linköping drog man på sig åtta mindre straff och en 5+MP. Linköping utnyttjade detta och gjorde tre mål i numerärt överläge och vann med 3-5. Luleå måste passa sig extra för att dra på sig några onödiga utvisningar ikväll då Malmö har SHL:s bästa powerplay på 44 procent.

– Vi måste vara noggranna i vårt jobb och hålla ner klubborna. Dom ska få jobba för att få utvisningar med sig, säger Nilsson till Hockeybladet.

Luleå får ikväll klara sig utan Bill Sweatt och Ilari Melart som båda är avstängda. Det är fortfarande oklart om Dane Todd kommer till spel då han har haft en känning i nedre delen av kroppen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN