NHL-meriterade centern förlänger med Örebro

Han var en av dom mest spännande nyförvärven i hela SHL inför förra säsongen. Det blev varken som han själv eller Örebro tänkt sig då. Men den här säsongen har det gått bättre, och det ger nu resultat.

Tom Wandell kom till Örebro inför förra säsongen som en stjärnvärvning med potential att ligga väldigt högt i poängligan. Så blev det aldrig, 13 poäng på 52 matcher var långt under förväntningarna poängmässigt och även spelmässigt knackade det rejält.

NHL-meriterade Wandell har fått ett lyft

Nu har det dock hänt något. Denna säsongen är han redan noterad för 15 poäng på 32 matcher och idag står det klart att han blir Örebro trogen en lång tid framöver.

– Vi tycker att Tom har blivit bättre och bättre under sin tid i klubben och han är en otroligt viktig spelare för oss. Det känns väldigt bra att vi nu säkrar upp en svensk center som håller en hög nivå. Vi kommer nu att kunna använda oss av Toms kvalitéer under hans bästa år i karriären, säger Sportchef Niklas Johansson i en intervju till Örebros hemsida.

Wandell får fortsätta där han trivs

Det blev som sagt inte som han tänkt sig förra säsongen. Men iår går det bättre. I kedjan tillsammans med Sakari Manninen och Jere Sallinen har man hittat fin kemi och Wandell själv är nöjd med förlängningen.

– Det känns otroligt bra för både min egen del och för familjens del att stanna i Örebro under ytterligare 3 år. Jag gillar verkligen att spela i den här arenan och framför vår hemmapublik. Tillsammans ska vi jobba för att ta nästa steg, ta oss till slutspel och tillslut vinna SM-guld, säger Tom Wandell till hemsidan.

Kontraktet med Wandell är skrivet på tre år och gäller fram till våren 2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN