Modo värvar forward från Timrå

Modo har gjort klart med sitt första nyförvärv för säsongen. Det är den 21-årige forwarden Ludvig Nilsson som värvas från Timrå. Nilsson har skrivit på för två säsonger med Örnsköldsviksklubben.

Modo har följt Nilsson under ett antal år, men det är först nu som han är klar för klubben och Per Svartvadet, General Manager i Modo, ser stor utvecklingspotential i Nilsson.

– Vi har följt Ludvig i junioråldern såväl som i HockeyAllsvenskan där han har gjort det bra den senaste säsongen, säger han och fortsätter:

– Vi tror att han kommer att ta stora steg i sin utveckling när han börjar träna och spela med ett SHL-lag. Han är ung och utvecklingsbar men är redan en spelare som är bra på skridskorna samtidigt som han kan ta för sig ute på isen.

Nilsson har tillbringat de senaste fem säsongerna i Timrå och är nu glad att representera ett SHL-lag.

– Det känns otroligt kul att jag nu skrivit på för MODO Hockey. Jag var här redan under juluppehållet och tränade och det jag upplevde då har bara förstärkts under dagen idag. Det är en professionell organisation där allting är väldigt välordnat för oss spelare, säger han.

Hur är då Nilsson som hockeyspelare?
– Jag spelar med mycket fart och kraft och gillar att göra ”skitjobbet” längs sargerna och där vinna puckar till mina lagkamrater. De får gärna göra det snygga så tar jag hand om det andra jobbet, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN