MAX FRIBERG: ”Publiken skapade en riktigt bra inramning här idag”

Max Friberg bokfördes för två assister i den första finalmatchen mot Djurgården. Forwarden menar trots segern att laget kan spela bättre på tisdag och passar på att hylla publiken.
– Publiken skapade en riktigt bra inramning här idag, säger Friberg till Hockeybladet.

Det blev seger för Frölunda mot Djurgården i den första finalmatchen. Frölundas forward Max Friberg menar trots segern att laget kunde spelat bättre.

– Vi spelar inte jättebra idag men det är starkt att vinna ändå så det tar vi med oss och hoppas att det ser bättre ut på tisdag, säger Friberg till Hockeybladet och berättar om motståndet:

– Det är ett snabbt lag med snabba omställningar och de har två-tre linor som är riktigt skickliga med pucken.

Hyllar publiken

I matchen klockades den 26-årige forwarden för en speltid på 14 minuter och 57 sekunder. I poängkolumnen blev det två assister för Max Friberg som hyllar publiken efter segern.

– Publiken skapade en riktigt bra inramning här idag. Stockholmspubliken får svara upp med något liknande om de ska hänga med i den matchen.

På tisdag ställs lagen mot varandra på nytt när det är dags för den andra matchen i ordningen. Tisdagens match kommer dessutom att spelas i Globen. Detta är något som Friberg ser fram emot.

– Det blir häftigt! Jag har aldrig spelat i Globen så det blir coolt och förhoppningsvis blir det fullsatt och bra drag, avslutar Friberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN