Målvaktshjälten tillbaka i Jönköping

Målvaktshjälten är tillbaka i Jönköping efter två månader i USA. Under mellandagarna åkte han över till New York för att operera sin skada. Sedan dess har det blivit rehab med New York Islanders för Linus som nu är tillbaka i Jönköping.

Linus Söderström är tillbaka i Jönköping och HV71. Efter dryga två månader i New York så är han tillbaka i träning. Det blev två månader i USA för Linus då Islanders valde att skicka tillbaka honom i speldugligt skick. Största delen av rehab gjorde Linus i USA, men nu är han tillbaka i HV71.

-Jättekul att vara hemma igen. Jag skulle ha kommit hem den 5 januari, men det blev ju senare än så. Det har varit väldigt utdraget, säger Linus Söderström efter sin första träning med HV det här året till jp.se

Comebacken dröjer

Under tiden som Linus befunnit sig i USA så värvade klubben Felix Sandström från Brynäs. Sandström kommer ha en av platserna inför kommande säsong. Sportchefen Johan Hult räknar dock inte med Linus inför nästa säsong. Då han väntas återvända till New York Islanders. Som det är nu så har HV71 Linus Söderström, Fredrik Pettersson-Wentzel, Felix Sandström och Adam Åhman. Dessutom ska klubben gjort klart med Jonas Gunnarsson till nästa säsong. Comebacken dröjer dock e liten stund för Söderström.

-Vi får se när jag är tillbaka. Vi har en plan, man kanske kan säga 7-9 dagar, säger Linus Söderström.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN