MÅLORGIEN: Djurgården gör tre mål på 56 sekunder

Djurgården var i brygga i den första perioden mot Brynäs, men man lyckas hålla tätt. I den sista minuten exploderar det i målprotokollet och Djurgården gör tre mål på 56 sekunder.

Brynäs hade i stort sett allt utom mål i den första perioden på Hovet i Stockholm. Med minuten kvar såg Djurgården ut att spela av perioden. Då kom 1-0 efter 19.03, då var det en avvaktande utvisning. Målskytt för Djurgården var Linus Andersson.

14 sekunder senare var det dags igen då stockholmarnas sniper Niclas Bergfors lyfter in 2-0, då står matchuret på 19.17.

Räknar ut perioden

Med 43 sekunder kvar ska lagen egentligen bara spela av de sista sekundrarna, men kvällens första målskytt, Linus Andersson vill annat. Med bara sekunden kvar av den första perioden stänker han in 3-0 i Samuel Erssons vänstra kryss. Efter videobedömning godkänner domarna målet, då pucken var över linjen innan slutsignalen.