Malmös målvaktsstjärna skriver långtidskontrakt

Oscar Alsenfelt har skrivit på ett nytt kontrakt med Malmö Redhawks som sträcker sig till säsongen 2019/2020, det skriver klubben på sin hemsida nu ikväll.

Målvakten skrev i våras på ett kontrakt som sträckte sig över den kommande säsongen. Redan nu har man alltså förlängt med ytterligare två säsonger. Det gör att målvaktsstjärnan kommer att vara Malmö trogen till minst 2020.

Malmös målvaktsstjärna trogen klubben

— Jag är väldigt glad. Det här är det enda ställe som jag vill vara på och jag såg ingen anledning, att inte skriva ett långtidskontrakt, när jag fick frågan av Sylvegård. Jag trivs väldigt bra här, med mina lagkamrater, tränarna, organisationen och det som vi står för här i Malmö Redhawks. Jag vill vara med och fullfölja det som vi tillsammans har påbörjat, säger Alsenfelt själv i ett uttalande till Malmös hemsida.

Oscar Alsenfelt var förra säsongens bästa målvakt i SHL med en räddningsprocent på hela 94,5 och han släppte bara in 1,62 mål per match. Efter säsongen prisades han också på SHL Awards som ”årets målvakt”.

Även Malmös sportchef Patrik Sylvegård kommenterar till hemsidan kring förlängningen.

— Oscar var SHL:s bästa målvakt i fjol och han är en av Sveriges bästa på sin position. Självklart är vi väldigt glada över att få ha kvar honom i laget under de kommande säsongerna.

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN