Malmö tar tillbaka Mathias Tjärnqvist

Efter att ha varit med och spelat upp Malmö i SHL ratades forwarden Mathias Tjärnqvist av klubben. På grund av skadeläget i klubben värvas Tjärnqvist tillbaka från finska JYP.

Malmö har hamnat i ett prekärt skadeläge och tvingas värva spelare i slutskedet av SHL. Nu tar man forwarden Mathias Tjärnqvist till nåder och vrävar tillbaka honom för resten av säsongen. Han är spelklar redan till kvällens match mot Linköping.

– Vi tar tillbaka ”Tjärna” för att vi känner ett behov av att bredda truppen. Vi går in i en tuff del av säsongen och vi vet vad vi får av honom. Han var med under en liknande situationen under fjolåret och det är en extremt bra kille, både på och utanför isen, säger Malmös sportchef, Patrik Sylvegård.

Säsongen har varit oviss för Tjärnqvist som sent blev klar för JYP där det totalt blev elva matcher. En skada har spökat för forwarden under vintern, men enligt uppgift är han helt återställd från skadan.

– Det är fantastiskt skönt att få komma hit och spela här igen. Jag har många härliga minnen härifrån sedan fjolåret och jag ser fram emot att få kliva på isen med killarna igen, säger Tjärnqvist.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tre × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN