Malmö satsar på andra raka mot Skellefteå

Andra matchen på två dagar mellan Malmö Redhawks och Skellefteå AIK går ikväll klockan 18:30 av stapeln i Malmö Arena i Skåne.

I går tog Malmö Redhawks för många en oväntad seger med 4-0 (!) på bortaplan mot de senaste årens gigant Skellefteå AIK. Idag möts lagen igen, men i Skåne och Malmö denna gången klockan 18:30.

Det var ingen solklar seger som skåningarna tog rent spelmässigt. Skellefteå stod upp bra och har en god form och har vunnit åtta av de tio senaste matcherna och placerar sig för närvarande på en femte plats i tabellen, fem poäng före sexan Malmö Redhawks.

Alsenfelt i toppform

Igår kunde även Malmös målvakt Oscar Alsenfelt hålla säsongen åttonde nolla på blott 26 matcher. Det troliga är att samme Oscar även vaktar hemmalagets mål även ikväll när Cristopher Nihlstorp återfinns på skadelistan. Troligtvis kommer heller inte österrikaren Konstantin Komarek till spel.

Notera även att igår matchades Gustaf Lindvall i Skellefteås mål och kommer troligtvis placera Joni Ortio där ikväll, som för övrigt förlängde sitt kontrakt igår med norrlänningarna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN