Malmö Redhawks förlänger med supertalangen

Under fredagen blev det klart att Malmös talang Carl-Johan Lerby förlänger sitt avtal. Det nya kontraktet blir 19-åringens första A-lagskontrakt i karriären.

Malmös backtalang Carl-Johan Lerby har haft en lysande säsong med Malmö Redhawks i SHL. Totalt har den vänsterfattade backen spelat 20 matcher med A-laget den här säsongen och nu belönas han med ett rykande färskt A-lagskontrakt efter sina insatser för Malmö.

– Carl-Johan har under hösten på ett tydligt sätt visat att han är en skicklig spelare på nivån och han är faktiskt redan nu etablerad i SHL. Vi är givetvis glada att kunna skriva ett kontrakt med honom, som gör att han blir en del av laget under denna och nästa säsong, och vi ser honom som en viktig del av laget under lång tid framöver, säger Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.

”Det är här jag vill vara”

Lerby som spelade fem matcher med Malmö redan förra säsongen är glad att få stanna och ser positivt på framtiden.

– Det är här jag vill vara. Jag känner mig trygg här och det känns som att jag kommit in bra i laget under hösten. Jag har utvecklats mycket under säsongen och ska försöka fortsätta att ta kliv, säger Carl-Johan Lerby.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN