Malmö petar Mattsson som matchcoach och tar in förre kaptenen

Malmö petar tränaren Jesper Mattsson som matchcoach, istället ska han fortsätta övervblicka spelet från läktaren. Klubben befordrar nu junioransvarige Tomas Kollar till assisterande tränare.

Malmö agerar efter att seriestarten inte blivit som man förväntat sig. Jesper Mattsson, assisterande tränare i klubben har förpassats upp på läktaren och ersätts nu av den förre kaptenen Tomas Kollar.

– Vi försöker maximera och göra allt vi kan för att få in ytterligare energi i laget. Tomas har sett alla våra matcher och har full koll på vårt spelsystem. Han kommer att bli en tillgång för oss med sin kompetens och sin stora vinnarskalle, säger Patrik Sylvegård sportchef i Malmö i ett pressmeddelande.

Länge i organisationen

Kollar kom till Malmö redan 2011 och har efter karriären stannat som ledare i klubben. Fram till och med i dag var han sportchef för juniorverksamheten, nu utökas tjänsten till att vara assisterande tränare för A-laget.

– Jag ser fram emot den här utmaningen. Under säsongen har jag haft en nära kontakt med tränarna och även följt lagets framfart med viss distans. Tillsammans ska vi se till att vända på det här och jag brinner för att inleda den här resan redan i dag, säger Tomas Kollar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN